teisipäev, 19. jaanuar 2010

EMV 2 päev - Fixed limit 7 card stud

Eile oli miskipärast puhkepäev EMV-l ning kasutasin võimalust studi praktiseerida. Mängisin natuke cashi, plussis. Võtsin väiksema prima studi turniiri ette, esimene koht. Pole nagu millestki eriti rääkida, kuidagi lihtne oli. Pot limit ka. Samuti tegin Omaha ja texu turkasi.

2k-sel KK vs 1010 vs 77 1. levelil ja out
2,5k-sel AQs vs KJo out
10k-sel AK vs QQ out
Omaha turnasid täpselt ei mäleta enam aga eks ta üks flip oli ilmselt ( double sc vs overpair PF capitud)
4k-sel jõudsin siis finaallauda kui juhtus säärane paha asi 6 seas.
http://www.pokerhand.org/?5097091

No ei olnud meeldiv eriti kuna vana mängis iga kätt ja ilmselt seetõttu ta insta allini calliski. NUTS tema jaoks! Tasuks sai ta 2. koha ja 1000 euri, mulle paraku vaid 250 euri 6-nda koha eest.

Täna siis lauaga vedas kõvasti. Kohal olid peale minu Imre ja kassike, akristjan, madiso, risti7, Mari Egel ja Leho R ning vedas just seltskonna pärast. Pokernews ristis selle surmalauaks :) Väga lõbus oli!! Paraku 3-4h jooksul minu parimaks käeks jäi 99, isegi AK-d ei saanud vms. Ja ei saa ju minna hittima mingi 753 rbw starting handiga. Samas kõrval näidati nelikuid, majasid jne. Akristjan sai haigeid biite. Korra küll sain 3 paari, aga masti vastu sellest jäi väheks. Lõpuks anted hävitasid mu stäki ning uhasin Q99-ga nupud sisse Mari Kxx tõste peale (samas ta oli ka varem ilma suure paarita sarnases olukorras tõstnud) enne breiki, sest polnud mõtet end surnuks foldida, kõik on ju võimalik selles imemängus. Sain küll 2 paari, aga sellest jäi väheks ning suht ebaoluline oli kogu üritus ning tulemus minu jaoks tegelikult. Homsest õnneks algavad normaalsed turniirid ning siis ei saa enam lõdva randmega asja suhtuda.

Täna teen mõned HU sng-d ja turnad.

Kommentaare ei ole: