reede, 13. juuni 2008

Ma olen DONK!

Eile sain NL5 lauas hakkama sellise vägiteoga:

** Dealing cards to Keiss: 5s, 5h
SawCrish folded
rostbiff1 called - $0.05
PianoManC called - $0.05
Keiss called - $0.05
Muusik folded
8309076785 called - $0.05
mfabi folded
Anso321 raised to $0.26
Dark_death folded
rostbiff1 called - $0.26
PianoManC called - $0.26
Keiss called - $0.26
8309076785 called - $0.26


** Dealing the flop: 5c, 6h, 3c
Anso321 bet - $0.33
rostbiff1 called - $0.33
PianoManC raised to $1.00
Keiss went all-in - $4.08
8309076785 folded
Anso321 folded
rostbiff1 called - $4.08
PianoManC went all-in - $4.55
rostbiff1 called - $5.55

** Dealing the turn: 8d

** Dealing the river: 5d

PianoManC shows: 6d, 6s
rostbiff1 mucks: Kc, Kh
Keiss shows: 5s, 5h

PianoManC wins $2.79 from side pot 1
Keiss wins $13.23 from the main pot

Jah korjasin NELIKU riveri abil üles just siis kui seda kõige rohkem tarvis oli, ilmselt juhtub sellist jooksu ainult meie kõige märjemates unenägudes, irw...
Loomulikult sain eile ka ise KK all-in minnes umbes niimoodi tappa, aga see ei ole teema hetkel. Hetkel on teemaks rõõm ja lillepidu! Miks nii? Aga just sellepärast, et I`M BACK IN THE BUSINESS!

Nimelt sai 3 päeva tagasi tehtud neid krdi freerolle ja nagu ma kirjutasin siis midagi head ma sealt ei saanud, ka mitte seda 1.kohta ja 50$. Küll aga kogusin mingite 200. kohtadega pisut üle 1$ ja läksin sellega rahalauda laiama. Kuna ilmselgelt oli siis endiselt veel korralik downswing, ei suutnud ma enda banksi tuhast taastada, mis on tegelikult ka ülimalt tõenäoline. Lendasin 0.37€ peale ning kobisin magama.

11. juuni algas minu uus tulemine triobetis. 0.37 eurot arvel, mõtlesin kuidas ilma deposiiti tegemata uuesti mängu saada. NL5 min buy-in on 1$/€. Hetkel on kasutuses mõlema rahaühikuga lauad, sick!
Vaatasin siis mis toimub micro limiidil ning sättisin endale kenasti 0.09 sit`n go full tabled valma ja andsin minna. Tegin vist 2 või kolm sessi (4-5 lauda korraga).
Igastahes viimasest neljast mängust tuli 2 võitu ja üks 2-3 koht ning jõudsingi maagilisest 1€ lävepakust üle. Sellel limiidil oli ka lõbus ;)

Sain vist isegi kahte 1$ lauda minna ning eesmärk oli lihtne: limpida ainult väikeste paaridega sisse ja suurte paaridega kohe raise ja siis kas fold või all-in olenevalt, mis lauale ilmub.
Õnneks kaardid mind alt ei vedanud ning peale paari triple-upi suutsin end vaikselt kosuda ... triple up= korjad kahelt korraga duubli??

Mingil hetkel siis lahkusin lauast ja jagasin end juba 4-5 laua vahel, igal pool min buy-in ning sama taktika kordus. Tegin nii ka EM-i mängude vahel. Avastasin, et optimaalne laudade arv, et väravaid ja mängu näha on minu jaoks 4. Lõpetasin 16 € peal.

Eile panin juba 50% buy-ini mängu ning 4-8 lauda olenevalt, mis tegevus laudades või endal toimus. Eile oli muidugi dongi-eri päev. Lapsed on peale kooli lõppu vist oma lõpetamise puhul teenitud rahad triobeti viinud, et jalkat ennustada ning pokkeris gamblida, sellest on muidugi kurb :(
Keegi pidi neilt selle raha ära võtma ju. Eks sai seda üritust siis NL5 pededega kollektiivselt tehtud, et asi lõbusam oleks siis omavahel me väga ei madistanud. Mina küll mingi NL5 regular pole, samas eile oli siiski näha, kes seal bankrolli kogus ning kes niisama gamblema tuli...see eraldas terad sõkaldest.

Tegin enda kohta siiski head mängu ning kuna bankroll kasvas, lubasin endale ka veidi julgemat mängu. Limpisin sisse ka connecteditega, vahest pulli pärast UTG pos olles monstrumitega, valmis need flopil maha viskama kui raiset ei tule kellegi poolt.

Ühe jaotuse üle olen ma väga uhke igatahes. Peale seda jaotust tundsin, et arenesin mitme sammu võrra edasi. Vastaseks oli küll idioot, aga eks inimene on inimene ning vabalt oleksin võinud ma ka eksida. Vabalt võib keegi NL50 lauas minu vastu sama üritada. Käsi ise siis selline:

** Dealing cards to Keiss: 10h, 10s
marlin57 folded
majer555 folded
rhasspoker raised to $0.60
wuin86 folded
Klezys folded
Dziugas1 folded
Keiss called - $0.60
Consul3 folded
jheart folded
deimis folded

** Dealing the flop: 3h, 7d, Qc
rhasspoker checked
Keiss bet - $0.33
rhasspoker raised to $1.17
Keiss went all-in - $1.92
rhasspoker called - $2.25

** Dealing the turn: 9c

** Dealing the river: 7s
Keiss shows: 10h, 10s
rhasspoker mucks: Ah, Kh
Keiss wins $5.56 from the main pot

Tegin jätkupanuse(?) ning vastane tundis, et olen ebakindel.
Enne all-in-i minekut vaatasin, et olen tema kohta note`se teinud ning seal oli üks sõna: lammas.
Mul on veel mõned terminid: idioot, ahv, FISH, solid, regular, donk-caller, lemmikkaart J5 preflopil all-ini minekuks jms.
Kuna sisetunne ütles, et olen ees, andsin tuld ning ütlesin talle ja kogu ülejäänud lauale: ära jända minuga, ära varasta mu raha, ma ei anna seda kergelt ära ning sestpeale oli tunduvamalt lihtsam seal lauas istuda.

Ja nüüd üks BB näide ka, eriti fun...ka BB olles suvalise saastaga saab duubli teha.

Keiss posted the big blind - $0.05
super_pedro posted to play - $0.05

** Dealing cards to Keiss: 4h, 7d
ZamboniFan folded
erichui folded
merlin12345 folded
super_pedro checked
proxyM8 called - $0.05
whoopty01 called - $0.05
Keiss checked

** Dealing the flop: 7h, 7c, 9s
whoopty01 checked
Keiss checked
super_pedro bet - $0.15
proxyM8 called - $0.15
whoopty01 folded
Keiss called - $0.15

** Dealing the turn: 7s
Keiss checked
super_pedro checked
proxyM8 bet - $0.65
Keiss called - $0.65
super_pedro folded

** Dealing the river: Kd
Keiss went all-in - $3.59
proxyM8 called - $3.59
Keiss shows: 4h, 7d
proxyM8 mucks: 9c, Qd
Keiss wins $8.68 from the main pot

Selle käe jooksul õppisin tundma vastast ja tema kätt. Kuna tegevus toimus peamiselt 1 vs. 1 ning slowplaytasin siis väga oluliseks sai ajaga mängimine, kujutasin ette, mida tema mõtleks ning lasin kellal jooksta täpselt nii kaua, et see tunduks nagu ma üritan midagi...üritan sitast teha saia. Lõpus tegin "katse" varastada ja kuningat esindada, vaevalt ta suutis uskuda, et ma neliku saan. Ilmselt kui ma oleks teinud suure panuse, oleks ta vedelaks löönud, kuid donkidele meeldib all-in nupp. See on nende lemmiknupp peale calli. Pealegi paneb all-in nupp inimesed miskipärast uskuma, et vastane blufib või siis enne riverit on mingi tõmbekäsi, nice ;) Kindlasti ei ole sellised muuvid kuskil kõrgemates laudades võimalikud, aga mikrolimiidis tuleb kivist vesi välja pigistada ehk igast käest teha võimalikult palju raha. Nad maksavad.

Kusjuures eile sain veel ühe sellise neliku ning süzee lõppes samasuguse püändiga. Lahe.

Päev lõppes 58€ peal ehk tegin 16-st eurost 58, mängides pmst. shortstackina siiski ning vahepeal kui lauas läks summa liiga suureks tegin väikse sisse-välja manöövri.
Laudasid ka vähe siiski...4-8. Pmst istusin enamus aega vaid cashis ning see hakkas mulle üha enam meeldima. Vähem on sees õnnefaktorit ning loteriid-allegriid. Vähemalt minu hinnangul.
Tegelikult peaks laudade arvu suurendama, kahjuks läpakaga ei ole see võimalik.

Lähipäevadel on plaanis mängida NL5 max buy-inis cashi ning juurde tuleb võtta ka NL10 short-stack, teha ehk ka paar väikest turnat, et seal end mitte rooste lasta ning keskenduda bankrolli kasvatamisele. Summadele ei julge mõelda, sest iga päev nelikuid jms. ju ei pruugi tulla.

Edu siis kõigile nädalavahetuseks!

3 kommentaari:

sitakeeraja ütles ...

Yepp,olen kahe käega nõus, madalatel limiitidel pole mõtet riveril mingit value-beti teha, see ei tasu ennast kokkuvõttes ära.Käratad all-in, kui oled kindel et oled ees, või omad nutsu ja mõni tarkpea maksab sinu "bluffi" peaaegu alati kinni.Ma tegin isegi kord Pacificus(10$) statsi natuke, ja selgus, et kui parima käega valuebettida riveril, tuleb umbes kaks tundi kauem mängida kui all-innitades.(3h-10st 50$ / 5h 10st 50$ ja nii umbes nädal aega järjest, kõikumised kuskil poole tunni ulatuses)

sitakeeraja ütles ...

...ja mis mul veel meelde tuli...kui tahad bluffida siis donk-idioodi blufid ära valuebetiga, all in tundub neile millegipärast alati bluff.Eriti kui kütad 15 või 20$ 1.65$sesse poti(tundub vahest endalegi idiootsena aga tasub ära),lol edu!oled õigel teel!

Keiss ütles ...

Tänan, täpselt, eriti idiootne ju bluffida ja panustada 10 kordne raha poti, et võita mingi väike pot, samas kaoatada palju. Idee sain ma ühe sõbra käest, kes puhas gambler ainult ning mängibki nii nagu maniakk. Tema näiteks usub alati, et vastane ainult blufib :)