neljapäev, 28. august 2008

Elu suurim miinuspäev aga ikka olen õnnelik!

Pill tuleb pika ilu peale ja 20. august sai minu pidu läbi. 350€-st jäi alles 220 €.
Too bad ütles lenn ja viskas purjakil olles kolmese joonelt öösel haagiga sisse.

Asi nägi välja siis selline, et tundsin endas piisavalt härga, et limiidis edasi liikuda, paraku ei olnud trios sobivaid laudu praktiliselt ühtegi, paar NL50-200 lauda sai shortina ette võetud ning põlesin. Päris short ma ka polnud, lauda võtsin kaasa ca 40% full bi-d. Paar stiilinäidet leiate ka:

http://www.pokerhand.org/?3073356
http://www.pokerhand.org/?3073305

Selliseid käsi oli veel, olin alati enne flopi või flopi/turni järel korralikult ees, jättes vastastele 20-30%. Nad said oma võidud kätte mitu korda järjest, mis ajas kergelt tilti ning ei suutnud foldida QQ vs AK, K lauas ning nii läks veel suur pot. Peale seda lõpuks andsin endale aru, et pole minu päev ning võtsin ette mõned väikesed turnad. Ühel õnnestus jõuda top 3 sekka kus kaotasin AAA-ga mastile riveris. See oli viimane piisk karikasse ning otsustasin teha cash outi jättes marginaalse summa kontole, et BR uuesti üles ehitada. Eksitame downsingi!

Kandsin siis 3000 eeku välja(augusti teenistus+rakeback tuleb ka ligi tonn) ja maksin ära Hansapangale ühe võla ning lisaks maksin oma tellitud pokkeriraamatute eest ca 1600. Raha läks väga õigesse kohta jälle!! Sain eile oma õpikud kätte kah. Nüüd on mul kodus Sklansky "The Theory of poker", Harringtoni-Robertie "Cash Games I-II" ja Harringtoni "Harrington on Hold`em Vol I" !!! Kusjuures täiesti tasuta saadud ju!

Raamatuid asun läbi töötama siis kui on piisavalt aega. Ei ole minu stiil teha kõike korraga. Kui siis täiega ja süvitsi. Ootan juba seda aega. Peale 20. augustit sain ka palka ja läksime naisega ja sõpradega Rootsi kruiisile. Sai kõvasti möllatud ja tähistatud. Nalja sai ka BJ-i lauas, kus ma olin korralikult tahmas ja samas kaart jooksis ülihästi (ma ei teadnud pmst reegleidki eriti). Õnneks sõber vedas õigel ajal mind sealt minema ning sai seda raha siis kõvasti raisatud laeval ja Stockholmis :)

Mina tähistasin seda, et alates 21. augustist olen vaba mees ehk siis no army!!! 7 aastat jändasin nendega ning lõpuks sain oma vabastuse (olen mittekõlbulik, lol) kätte ja ei pea õppima inimest tapma. Ja kui nüüd tulevad välja mingid sõjardid, kes väidavad ühest suust, et peaksin teenima aega Eesti hüvanguks siis kähku vutt-vutt oma urgu tagasi Kalasnikovi poleerima-puhastama. Minu põhimõte on see, et igast mehest ei saa sõjameest ning isiklikult oleksin valmis maksma Eesti Kaitseväe nimel mitu aastapalka, et osta kaitseväele kaasaegset tehnikat. Üks täägiga mees lisaks puu najal seistes ei ole mingi jõud tänapäeva sõjas. Vaja oleks hoopis korralikku õhu - ja tankitõrjet. Mina näiteks oleksin valmis andma oma panuse sellesse. Mitmes riigis on nii kombeks, et kes sõduriks ei taha minna see aitab finantsiliselt. Kui palju raha saaks nii kasvõi Eestis kokku! Aga see selleks. Tagantjärele tark olles eks ma olin pinges komisjoni pärast ka, mis mind pokkeris kõrgemale levelile ajas. Üks negatiivne asi veel, millest aru olen saanud on see, et kui ees ootavad pingelised ja tiheda töögraafikuga ajad, kus pokkerit pole aega mängida siis tahaks võidud nagu ette ära võtta ehk siis töö ette ära teha ning seda viga ka enam korrata ei kavatse!

Peale oma suurt miinuspäeva olen vaid ühe õhtu pokkerit mänginud, sest tööl on nii fckng kiire ja ega lähitulevik ka paremat ei tõota. Aga vähemalt raha teenib seal hästi. Eesti palkadega võrreldes ikka väga väga hästi. Siiski on plaan mingi aeg võtta korralik mõnekuune puhkus ning keskenduda pokkerile. Päevad läbi koos raamatute ja praktikaga.

Lähiaegadel on plaanis veel triost nahui tõmmata. Õigete laudade puudus ajab mängima üle BR-i ja üldse närvi ja tilti. Tuleb vist minna PS-i või kuskile, kus saaks igal levelil korralikult multitableda. Nii oleks edasiliikumine levelilt levelile valutum.

5 kommentaari:

Unknown ütles ...

kehvalt mängitud käed jälle :(

Allan P. ütles ...

Eee. pole suurem cashi mängija, aga imho ei olnud tegemist mitte kehvasti mängitud käte vaid suckoutidega.

sitakeeraja ütles ...

hehh mina jändasin ka sõjaväega mitu aastat, kuni ülikoolist vabastuse sain...siis seesama donk, kes mind enne ähvardas vangi panna kui ma ei tule, helistas (2000 a.ylikoolijad said veel viimase vabastuse)ja ytli-äkki tuled vabatahtlikult-saatsin putsi selle kaabaka(viisakalt siiski)ja...
Teie sõjardid ja muidu militaarid-see on lastemäng ja donkamine, mis Eesti sõjaväes toimub(based on almost 50 sõpra, kes on aegade jooksul käinud)

Anonüümne ütles ...

see teine kasi... uks raise 10ni, uks call, sa reraise 18ni??
WTF is that? iga korralik mangija callab sellise donkbeti ara ju...

Keiss ütles ...

Iga mängija callab jah ja see ongi minu eesmärk, et ta tuleks flopi vaatama oma j9-ga, hitiks J või 9 ning betiks mispeale ma saaksin maniakki mängida ning ta all-ini panna. Callib jah ära, ma ei tahtnudki, et ta kätt maha paneks, sest tõenäosus, et selle käe võidaksin oli lihtsalt liiga ilusalt suur number minu kasuks.