kolmapäev, 19. november 2008

"Elukutseline"

Võtame otsad kokku. Viimasest blogimisest on möödas terve igavik aga peale Ranka foorumi ilmumist pole nagu viitsinud midagi erilist kirjutada, sest sealne vahetu ja tagasisidet andev kommuun on midagi enamat kui enda päeviku täitmine. Kuid blogin kindlasti edasi eriti kui midagi uut ja huvitavat on sündinud.

Oktoobri keskel lõpetasin töösuhted vanas firmas ära ja pole siiani viitsinud midagi uut otsida ka. Sai võetud lõpparve ja alustasin kohe pokerdamist ning midagi erilist ei hitinud v.a see, et 2k guarandil sain 5. koha 125$ ja 3,5k enne finaallauda suusk.
Suutsin oktoobris siiski nii edukas olla, et kandsin välja 10k eeke kuigi pisut väiksem oli kuukasum aga see selleks. Nii, et mikrogrinder suudab vähemalt Eesti keskmise palga välja küll teenida kui vähegi viitsib vaeva näha. Näis kaugele ma jõuan. Elu lõpuni ei saa ka mikrolimiiti taguda.

Novembris algas siis minu esimene kuu pokkerimängija karjääris ning kui varem mängisin õhtuti ning nädalavahetuseti väga palju siis nüüd esimesed paar nädalalõppu oli tegemist suht palju seega on mängud jäänud pigem nädala keskele ning tulemusi siis saavutada on raske, sest isegi Triobeti mikros on ranka foorumist saadud info ja õpetustega mängijaid küllalt ning neid mehi tuleb austada.

Cashis polegi mingeid erilisi saavutusi ette näidata aga turnade raha ja rakeback ning mingi cashi kasum ikka tiksub ning asi seegi. Novembris on Triobetis olnud Omaha kuu ning seda on proovitud ja üsna edukalt. Seitse korda olen osalenud Omaha 200€ freerollil ning 3x finaallauda jõudnud sh. korra 1. ja 2. koht ära võetud. 70€ maast leitud sealt. Freerolle mängin seetõttu, et mind ei sega üldse kui 8 cashi akna kõrval on freeroll tiksumas ning kui saan suuremate rahade ligi siis küll tavaliselt sit oudin cashist mõneks ajaks ning keskendun rohkem sellele. Sama lugu on ka turnadega, sest alguses on nagunii standartsed otsused ja liiga palju poti vaadata ju pole vaja ;) Samuti on hea nn. freerollist hititud raha panna nn. õigete turnade sissemakseks nagu preemiaks.

Pühapäeval osalesin ka Omaha 2000€ turnal ning õnnestus hitida 5. koht ja 120€ ehk siis suurim võit siiani netipokkerist. Olin terve turna liidrite seas seega polnud just ülirõõmus, aga sellegipoolest kordaläinud turna seda enam, et finaallaud on nagunii täielik bingo. Siiamaani pole korralike turnade finaallauas kunagi jopanud nende flipamistega kuid põhiline viga minu puhul on ilmselt siiski see, et ei suuda pushida bubble seisuses ja enne finaallauda eriti, sest kuidagi liiga suur tõenäosus on suure käe otsa joosta seda enam, et neil odavatel turnadel on pohuistlikke callijaid küllaga.

Üsna naljakas, et suurim võit tuli Omahas kuna ei pea end selles imemängus üldse tugevaks aga eks seal turnal oli neid NL Texase mängijaid küllaga, kes AA-xx flopi sisenesid ning seal oma ainsa paariga all-ini lahmasid.
Ässad ju ikkagi ;)

Live`i pole saanud aega mängida peale paari homegame`i. Proovisin saada Triobet Live`ile. Kohe esimese satika võitsin kuid otsustaval satelliidil minu KK vs 99 preflop all-in ei pidanud vastu loomulikult ning peale seda olin sunnitud lõpuks peale pikka foldimist AQs buttonilt pushima shortina ning tuli re-raise all-in 55 poolt vastu. Pidin ära callima. A flopi, 5 turni ja out ma olingi.

Tuleb see kuu uuesti proovida satikaid.

Ahjaa Towerisse läksin ka. Ei meeldi see soft! Esimest korda nägin NL10 tasemel alla 20% flopi vaatamist. Müstika. Seega tegemist on boonushooradega, kelle ülim eesmärk on olla breakeven ning folditakse seal kõik peale Premiumide. Muidugi see oleneb vist kellaajast ka mingil määral. Tegin oma elu esimese deposiidi 100$ ja hetkel miinuses. Kui seal asi minema ei hakka, tuleb töötada end nulli tagasi ja cash out teha.

See kuu on suht ok tulemused kokkuvõtteks ning tuleb end kuu lõpuni tagant utsitada. Täna võtsin esimest korda(!) novembris ette oma tavapärase 2k turna ning kui alguses mitu korda käed vastu pidasid siis kuskil bubble situatsioonis kaotasin monsterpoti, mis oleks mind viinud 2. kohale.

KÄSI SIIN: http://www.pokerhand.org/?3468754

Pmst turndega ongi üldjuhul nii, et 5-6 x järjest peavad käed vastu pidama ning ei tohi olla coolerit ning ongi finaallaud käes. Seal omakorda tuleb tavaliselt paar flipi teha ning kui need õnnestuvad saab kõige kõrgemate kohtade nimel kaasa rääkida. Pean neid 2k guarante see kuu veel proovima, ses nende beatimine tundub kuidagi lihtsam kui cash. Turnadel on neid superagrosi, kes end surnuks blufivad või preflop all-ini lähevad väga palju. Cashis see-eest saab neil raha kiiresti otsa ja tagasi tulevad nad ilmselt alles palgapäeval.

Eks see kodus istumine on mõnes mõttes laisemaks ka teinud. Kuigi samas saab mängule rohkem keskenduda ning pea on selge ja otsused klaarid. Hetkel tööle tagasi küll ei kisu. Kuigi varem teenisin tööl 2-3 korda rohkem siis samas kui palju vaeva tuli selleks näha! Lisaks on töölkäimine väga kallis tegevus, kus teatud summa tuleb kindlasti palgast maha arvestada. Hetkel on kulutused siiski minimaalsed. Ja oma elu peremees olla on SUPER!

Eks vaatame, mis saab. Võimalik, et mingi aeg lähen tööle tagasi veel (võtan 1-2 objekti vastu). Ja kui ka lähen siis ainult seetõttu, et saaks rolli koguda normaalselt töö kõrvalt ehk kõik, mis teenida õnnestub jääks arvele ja saaks liikuda limiidist kiiremini edasi. Samas ma ei ole ise teadlikult veel kuhugi liikunud, sest tase selleks ei ole veel piisav. Kuid tänu Rankale ja Tigranole (sügav kummardus nende meeste ees) olen aina enam liikumas õiges suunas.

Ahjaa täna ostsin Cardplayeri ajakirja. Kaasa anti ka eelmine number ning 100 EEK triobeti boonuskaart nii, et sama hästi makstakse ajakirja ostule peale. Ruttu poodi!

4 kommentaari:

gert23 ütles ...

kivi kotti sulle! Loodan, et saad hakkama elukutselisena.

vsiu100 ütles ...

minu teada ütles juba sokrates:
"ära mine broke top(over) paariga limbitud potis"

Keiss ütles ...

Vsiu see 5$ turna on umbes sama tasemega nagu Parki noobide turna ja miski seti peale ma ei pannud teda kindlasti. Kui oleks UTG raisenud siis oleks sama juhtunud niikuinii, sest ta hitis oma TPTK ja shoveni oleksime jõudnud nagunii. Tal pidi olema Jx käes.

Keiss ütles ...

Tänud Gert! Eks näis, õnneks suuri illusioone ei ole endale seadnud, et saan kohe miljonäriks vms :) Vaatame vaikselt step by step edasi.