esmaspäev, 16. november 2009

Pidur on peal

Mingi pidur on peal viimasel ajal. Ei teagi, mis teha ja kust otsast parandada seda jama.

Reedel siis tõusin ja tsekkasin kohe Olympicu kodulehele ning hämmastusega selgus, et PS Live turniiri kõik kohad olid täis, sick! Kohale jõudes sain 10ndana waiting listi ning ei osatud öelda, kas saan turniiri mängima või mitte. Lugesin just Müraka blogist, et öösel kell 5.30 käidi FT osalejatele õla peale koputamas, et lõpetage kiirelt ära kuna panevad poe kinni. Leian, et väga alatu käitumine OC poolt. Tehti karuteene mängijatele, kes hakkasid kiirelt gamblima ilma suuremalt mõtlemata. Krt kui nad oma turniiri korraldavad siis hoidku nii kaua lahti kuni mäng läbi.
Samuti võiksid nad telefoni teel lasta registreerida ning pangaülekandega maksta, ei viitsi küll päev varem kohale minna selle pärast sinna. Classic kasiinos on mugav süsteem, helistad ette, paned nime kirja ning kui kohale ei lähe õigeks ajaks võetakse järgmised antsud waitingust ettepoole. Kõvasti etem koht kui OC!!

Kuna OC-s passida ei viitsinud siis seadsin sammud Classicusse ning tegin seal 220 eeguse Termika turna, kus 3. leveli jooksul ei tulnud ühtegi kätt ning enne breiki viimase käe jooksul uhasin paar+mastitõmbega nupud sisse kuid paraku ei tulnud ära. Mis seal ikka, jope selga ning OC-sse, kuhu jõudsin täpselt kohale e. breigi ajaks ning sain 1,5h hiljem turnaga alustada siiski. Naljakas, mõlemad turniirid algasid samal ajal ja sain mõlemal osaleda.
PS turnal sain kohe AK ja reraisesin 350 pealt 850-le ja madalas flopis positsioonis võtsin poti maha mingi regi vastu, kohe sain veel paar mängitavat kätt sh. JJ mis KJ vastu ei pidanud kahjuks. Jälle mingi OC reg tahtis oop KJo mängida ja ck-ck-ckcallida jms. Hiilgav mänguplaan!

Varsti kaotasin veerand stacki blindwaris, kus ma miskipärast ei julgenud 697rbw flopis J10ga allini callida buttonilt BB vastu. Viga ilmselt. Sain veel paar mängitavat kätt, kus kaotasin stäkki loomulikult kuna A9 ja 109 tahtsid callida ja 9xx flop on ju nuts siis minu tugemava ässa vastu ning pidin maha viskama kahjuks. Jube donkamine, ei meeldi mulle need turniirid lihtsalt, skill ei saa lihtsalt never välja tulla kui kaarte ei anta ja OC-s mingi räme needus peal. UTG antakse mingi AK-AJ kätte, teen standard raise ja mind kui väga nitti mängijat callib alati 2-3 tonti A9 ja A8ga ning flop on mingi 89x ning mul pole enam muhvigi teha, sest nad nagunii jäävadki callima kuna omavahel paugutati edasi päris aktiivselt. Viimases käes oleks pidanud ilmselt nuppe panema BB-lt A10ga kui MP3 raises aga kahjuks suht suur stack callis ka SB-lt ning Axx flopis lendasin kahjuks SB seti otsa, kes ilmselt oleks mind nagunii PF ära callinud nii, et vältimatu olukord. Ei teagi, miks seal OC-s kaarte ei anta ning ei joppa üldse. Ahjaa vahepeal ei saanud vähemalt 10 minutit mängida ühtegi kätt, sest kohalikud kaardihaid hakkasid omavahel vene keeles ropendama, kutsuti kohale ka manager, kes ei osanud muud öelda kui, et pljät on vene keeles sidesõna jms ning vaieldi seal tohutu aeg sh diiler ka, kes kaarte samal ajal jagada ei osanud ning seda siis 75/150 blindide vms ajal. Tohutu tilt tekib sellest kui suured mehed nutavad nagu titad peale bad biite lives ja hakkavad sõimama üksteist ning mäng seisab...

Peale turnat läksin Classicusse tagasi cashi mängima ning õhtu venis jälle öösse, fishe oli ning Naxer korjas enamuse nende rahad omale ning lõpetasin seekord siis 1,5BI miinuses, unreal, et suutsin live cashis miinusesse jääda, aga paraku nii seekord läks. Kaardijooks oli jällegi null ning sain küll mitu korda monster drawsid nagu open ended str draw+nut flushdraw aga paraku lõppesid need hävinguga. Viimane Omaha käsi oli suht haige. Mul siis sama draw ja laon potte ning sec pair+7 high fd ning auku rida+Q high FD callivad passiivselt järele ning riveris muidugi sec pair võitiski. Palju Õnne! Võitva käe omanik veel kommenteeris, et kas te mängite raha pärast? Tema ikka mängu pärast...enne seda oli korduvalt openlimpinud texus miski A5 jms sisse ja ckcallinud nupud järgi äss kõrgega ilma drawta ning rõõmsalt reloadinud...suht jama kaotada sellistele ;)

Laupäev ja pühapäev ei jõudnudki kuhugi mängima. Käisin kinos ja vaatasin filme ning puhkasin aju pokkerist ning täna alustasin Unibetis grindimist ning oh seda õnne ja rõõmu fishide tänavas. Pikalt otsisin HU-s fishe ning kõik regid said nad omale kuna olid mitmes aknas sees ja ootasid seal. Lõpuks sain ühe fishi kätte, minu lemmikuga tegemist, agrofish nimelt, bettis runner runneri nimel kogu aeg aga mis parata, ta saigi kätte nad ja callis pidevalt ka mu raisesid jms ning hittis ikkagi. Lõpuks tegi ta mu 95s-ga vs mu set flopist peaaegu lagedaks ja pani jooksu. Tubli töö! Grindisin end siis veel HU sng-dest ülespoole, aga lõpuks ikkagi hävisin TPTK vs top paar + auku rida ning logish, et rida tahtis tulla. Suht standard muidugi, aga halb oli asja juures see, et vastane suht commitis end PF K10oga ära ning openlimpis sellega buttonilt minu BB suure raise vastu(AK). Selline vastaste halb mäng ja sellega teenitud võit viivadki tilti. PF AK vs QQ kaotuse puhul ei pilgutaks silmagi...Nüüd siis Unibetis busto jälle ja peab midagi välja mõtlema homme. Täna mängutuju jälle ümmargune number.

Tüübid lihtsalt ei tea, mida nad teevad, aga võidavad. Halva mängu näitena toon ühe Classicu live cashi käe. Imidz on mul korralik nittine ja mängija, keda austan ainukesena lauas poppab UTG-lt 10/10 blindidega 60 peale ning UTG+1 callib. Istun UTG +2 ja leian AKs ärtud, monster suht ning poppan 180 peale ning logish, et foldisahin, aga SB tahab callida, UTG foldib mõistagi, UTG+1 callib ka. Flop tuleb Qxx ja 2 ärtut suht nuts jälle ning SB paneb bet pot 600, UTG+1 kaob vahelt ära, ma mõistagi insta nupud mingi 1100-ga ning SB tahab callida ja näitas Q10. Turni imesin ässa ja korjasin nupud ära. Naljakas käe juures oli see, et vastane arvas, et tegi head mängu ning kommenteeris veel, et sai nupud ees olles sisse, WP sir!

Homme saan lõpuks oma auto ka kätte. Vahepeal olin jalamees ning selline pidur oli peal liikumistes millist varem pole nähtud. Loodetavasti saan ka pokkeri koha peal jälle liikuma. Vaatasin Unibeti top15 grinderi nimekirja ning peale savikoti keegi nagu pole väga üles liikunud.

https://ee.unibet.com/poker/article.do?contentId=45980

Järgmine nädal peab ka tipus olema, noh HIITER, KUS SA OLED?!

Kommentaare ei ole: