reede, 22. jaanuar 2010

EMV 4 turniir PLO

Olympic oli sellest turniirist teinud mingi side evendi kuna all korrusel keldris käis mingi kuldklientide pidu vms kus Anne Veski täiest kõrist laulis seega ei kuulnud isegi telefoni kui see helises, õnneks vibra oli peal...päris hull oli istuda seal :S

Algas suht kenasti, sest võitsin Imre vastu poti kui floppasin masti ja sain ilmselt max valuet st. mitte palju, aga siiski. Edasi ei hittinud mitte midagi mitte millegagi kuniks kokku kuivasin ja SB-lt 6bb-ga madiso buttoni raisele otsa panin A5K7s käega (enamvähem parim käsi viimase 2 tunni jooksul) ning vastas JJ1010 ning 10 floppi ja minu äss enam ei päästnud asja ja player out. Läks ikka päris kiiresti turboks ära jälle. Lauas istus ka üks vend, kes see-eest hittis kõigi eest ja kõigega ning jäi minust maha üle 30k stackiga. Mis nii viga mängida :)

Koju jõudes panin grindi püsti ning sai ikka fishe tühjendatud ilusti kuniks run peatus ja vaikselt hakkasin nullile lähenema. Õnneks 10 eurises rebuy PLO 1k gar turniiril jõudsin rahulikult sõudes taaskord finaallauda ning 3 koht seda korda siis. Viimasest neljast Omaha online turniirist 3x finaalis siis olnud: 2, 2, 3 koht. Peaks nagu natuke oskama seda mängu aga EMV-l tundus küll võimatu midagi korda saata kuna mängitud käte hulk ja algstäkk on lihtsalt katastrofaalselt väike.

Üks lahe käsi ka siis sessi lõpetuseks:

http://www.pokerhand.org/?5107858 standard prima river. Peab rahul olema, et ei kaotanud.

Kommentaare ei ole: