reede, 11. märts 2011

OOPS, Triobet Live ja Olympic Poker Club´i Sünnipäevatuur

Sai siis eelmisel OOPSil jälle käidud mingi 5 euri eest vms. Teadupärast selle live turniiri pilet maksab otse välja ostetuna 110 € aga pea alati olen seal nö freerollinud ning viimane kordki siis läks jälle hästi. Turniirist muud märkimisväärset lisada ei ole kui et pidasin vapralt vastu kuni lõpuni tänu sellele, et flippama ei pidanud (siis ju kaotan) ja 3 outereid ka seekord ära ei tõmmatud imelikul kombel ning lausa 3 korda turniiri jooksul õnnestus sellist ebaõnne vältida. Lõpus küll väikestäkina suutsin end korduvalt elus hoida õnnestunud stiilidega. Arvan, et läksin finaallauas ÕIGEL AJAL tubli 10+ korda all-ini ja kordagi calli ei saanud. 20 seas ka...Eks selle turniirisarja iseloomulik märksõna on ka suur vähekogenud ja passiivsete live mängijate osakaal tänu online satelliitidele. Oleks vaid rohkem selliseid turniire Eestis!!! Turniiri struktuur muidugi oli kahetsusväärselt turbo lõpus kuna 5 handed olime avg 8bb peal ning tegin nö chipliidrina ettepaneku loto lõpetada ning tegime diili ja flippasime ametlike kohtade peale, kus sain 2. koha ja 10% vähem kui 2. koht väärt. Roi muidugi kosmiline kuna 5st eurist üle 1100 on päris hea...

Ülejärgmine päev mõtlesin, et ostaks end siis Triobet Livele sisse, kus õnnestus alguses teha kohati julget ja võib öelda lausa hiilgavat mängu. 2. levelil 25/50 leidsin KJs millega avasin 175. 2 calli aga SB poppas tagasihoidliku 450. Ma insta call ning minu taga taga ka, aga üks üliagar venku pani seepeale positsioonist 2000 mida SB callis. No ilmselgelt venkul head kätt polnud ja tahtis HU potti positsioonist mängida. Mina kui esmane avaja muidugi sellega leppida ei kavatsenud ja insta call. Et davai kui tahad variatsiooni üles saada why not? Floppi siis Q72 checkime läbi kolmekesi, turni maandub T check callin agro venkut, kes paneb 1/3 potist ehk 2000 ning river magus K...check-callin ta 3000 suurust beti ja avas 88. Peale seda callisin mingi JTs raise maha, floppi J34 mulle flushdraw+top pair ja suurem stäkk ka seega no worries ning hakkasin hoogsalt laduma ise multiways mispeale üks somm pani 4 kordselt otsa, ma teen nupud ta mõtleb ja lõpuks callib 56-ga ehk siis 6 high reatõmbega :) Pott mulle ja 30k+ stack. Korra sai veel üks short maha võetud gut shot + flushdrawga mis ära tuli ja kogusin siit sealt juurde. Näiteks pos raisen KK-ga 2,5bb, ülitight vend pani otsa ma veel minraise ta allinn 50bb-ga ma juba mõtlesin, et mul õnneks suurem stack kui tal ässad aga avas 55 ja siirdus cashi...eks mõtles, et ma liiga loose nö :)
Sain stacki 51k peale ehk 5-kordne ning level alles 5...siis hakkas aga viltu vedama. Vahepeal kaotasin AA ja KK-ga potid (õnneks minimaalselt aga ikkagi emotsionaalne löök veidi) ning seejärel löödi laud kahjuks laiali ning viidi uude kus tuli kaardisurm. Virelesin oma 3-4h foldides no mitte ei andnud potti siseneda. Korra üritasin siis löödi ka kohe turnist allinni . Lõpuks siis kuskil 25 hulgas 30k left raisin AJs 1/2k 5k utg. Mingi Põhja Aafrika põgeniku välimusega somm raisib allinni oma 15k stackiga ning mõistagi callin insta ning avab 33. Üks oli veel 33 foldinud ning ma kahjuks abi ei saanud. Ei tea, kas ta lootis, et paneb mu foldima või?? Peale seda stack sulas veel veidi kuniks lükkasin viimsed riismed sisse 55ga kui algne raisija MP-st tõstis ning tal TT ja out. Ehk siis turniir, mis algas hiilgavalt ja olin pikemat aega ca 130 mängijaga turnal chipliider lõppes siiski kuulsusetult nagu enamus Trio Lived kahjuks. No aga kui ei oska flipata ja sunnitakse ka? Ei andnud suruda ka lõpus eriti kuskil kuna raise ja re-raise oli enamasti ees kui vähegi kaarti oli ja päris 94o ei taha või ei oska varastada ka...

Peale seda ei mänginudki eriti. Läksin soome keele koolitusele ja vaikselt sebin töö asju ehk õnnestub sellest cash outimise nõiaringist pääseda. Plaan ikka vähemalt 6 kuud hoida elamise ja pokkeri rahad eraldi ehk no cash out. Usun, et nii võib päris kõrgele jõuda üsna kiiresti.

Vaikelu oli sinnani kuniks Priit Pajumaa helistas ja pakkus, et võiksin Olympicu sünnipäeva tuuril osaleda. Hakkasin siis otsast pihta ning siiani tasuks kaks 2. kohta ning üks bubble koht, kus kaotasin jälle otsustaval hetkel flipi ning peale seda imes Team Pro Türner 3-7 olukorras spliti riverisse mis peale oli tilt ning kui üliagro venelane, kes bubbles T8 utg raisi ja cbetides näitas oma maltsa pidevalt otsustasin K8s, et ei lase oma big blindi seal küll ära anda ning shovesin tema sb-lt tulnud avangu peale. Kahjuks seekord AA vastas ja noo taga olles mina ju ei võida, siililegi selge. Arvan, et long runis siiski +ev kuna tüüp tõesti avas üli lightilt kogu aeg.

Muidu on need olnud toredad turniirid. Järvel finaallauas esimesena out kui surusin AQ vs TT sisse ning QQT board oli tõsiasi. nagu ikka, flippamine ...

Mustikas võitis minu ees turniiri ülidonk, kes mängis esimest korda vist, vähemalt kasiinos kindlasti. Callis alati taga olles allinne jne aga imes korduvalt. Ka minu vastu mitu korda. Näiteks saan nut masti, paardunud board bet/callin turni ja riveris check callin ta donkbeti kui tüüp hittis vajamineva 3 outeri ehk maja. Siis minraisib KJo utg ma fold sama käsi. Selja tagant shovetakse, ta call. Vastas AA ja imes riverisse 2 paari. Flippas korduvalt jne. Lõpuks HU-s surusin ta chipliidi endale ja hakkasime nö flippama aga huiatki. Ühtegi ei võitnud. Korra veel sain top 2 pairs aga mõistagi imes rea välja. Lõpuks shoven K6o BTN ta call QJs. Floppi 662 ja imes runner runner masti :D No võimatu. Tegi mitmeid kordi misclicke kui tahtis tõsta PF jne jne ja lõpus kiitis mind, et ma ju olin ka päris tubli :)

Eile siis Lasnas Vasjasid küttides sai ka ikka huumorit kui palju. Suht alguses calliti turnist auku rea ostuga vs mu top pair ja oli 2 outer, mis mõistagi ära tuli aga lõppude lõpuks hakkasid käed pidama ning lõpetasime Naxeriga HU-s kus Naxer must üle sõitis sõna otses mõttes. Poiss sai siis üle 2 ja poole aasta live turna võidu nagu väitis. Kogu aeg oli tal nuts lihtsalt :) Aga oli lõbus mäng ja sai eelnevalt diil tehtud seega no worries :) Omavahel siis mängisime bountyde peale. Kasiino diiler veel naerdes imestas, et mis toimub jälle Team Elite mängijad HU-s, et kuidas see VÕIMALIK ON???!!! Vastasin vaid, et seekord käed enamvähem pidasid ja hea mängija õnn on ebaõnne vältimine.

Täna siis minek OOPSi asemel hoopis heategevuslikule turniirile. Täpsem info siin: http://www.roccaalmare.ee/?op=body&id=4&art=288

Arvan, et seekord tõesti võidavadki kõik!
Pokkeri mängijad (entertainment value ja üllas eesmärk),
Olympic (promo) ja loodetavasti läheb ka raha õigesse kohta.
Hea vaheldus tavapärasele nn. töötegemisele.

Mis edasi aga hakkab saama? No loodetavasti siis saan elu-olus muudatused sisse viia ning füüsilise trenni eest (loe töö) tasu saama ning liigun kiirelt ka pokkeris edasi. Ilmselgelt tagasi ei vaata, olen selles päris kindel, aga elame-näeme :)

Edu eestlastele Maltal ja mujalgi. Kahju, et ei saanud seekord teiega liituda. Soovin ka kõike paremat kõigile toredatele inimestele Eestis ja kogu maailmas! Kõigile, kes võitlevad suurte looduskatastroofide või siis hoopis sõjakolletes. Okey, tean tean see jutt läheb juba teisele teemale millest kavatsen blogida mujal.
cya.

12 kommentaari:

who's sonny? ütles ...

mis sa arvad, kas need väikeste kasiinode igapäevased turbod on rohkem õnne või oskusmängud? ja miks ise neid mängid? kas onlines ei biidi mängu?

Keiss ütles ...

80% olen pokkeris teninud onlines. väikestes kasiinodes on õnne osakaal suurem aga oskajate osakaal väiksem. Mängin, sest meeldib pokker ja ka tihti mitmed sõbrad seal. Hommikul saab ju netis toksida, peale neid turnasid pargi cashi voi koju minna mängima. Kas arvad, et pro mängijal ei jää aega, et terve päev mängida? 12h netis passida pole ju tore...

who's sonny? ütles ...

suurimaid võidud onlines?
ja kuidas pargis cash on, tahaks ka mingi aeg proovida, muidu taon NL10-t. ;)

Keiss ütles ...

kui sa mu blogi loeksid sõna sõnalt siis teaksid mu teenistusi onlines.

Keiss ütles ...

parki pead ise minema ja vaatama kuidas sobib. nl10 raskem kindlasti kui pargi cash

Anonüümne ütles ...

--
Bent u behoefte aan een lening? indien ja contacteren met de volgende
informatie invullen van de informatie in de onderstaande toepassing:

Naam: ........................
Contactadres: ..................
Telefoon: ............................
Land: ............................
Lening Bedrag dat nodig is: ............
Maandelijks inkomen ................
Lening Duur: ....................
Sex: ..............................

E-mail: hooksonltd@blumail.org

Met vriendelijke groet,
Hookson Busher.

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 1 nädal tehing.


Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 1 week transaction.

Unknown ütles ...

Tere kõigile olen nii õnnelik, andes välja oma suurt tunnistust sellest, kuidas ma sain oma soovist laenusummat hr Abraham, kes on maneger linna panga Company, ma tahan kiiresti kasutada seda võimalust, et kogu maailm teab seda, Am Erik Žilić Eestist, olin otsides laenu, et alustada oma äri toetuseks oma äri, kulud nii et ma läksin Internetis otsides laenu, kui ma leidsin mõned laenuandjad, et petta ja scammed ära mu väike raha, et mõne aja pärast sain segi ma isegi ei tea, mida teha enam, sest vähe raha mul on minuga võeti ära nende pettusega värdjad, et helistada ise reaalse laenu andjad, siis ühel ustavad päeval Uurisin internetist otsimata töö leidsin mõned tunnistused kommenteeris foorum üks proua KATICA ja pr Monica, kuidas nad saavad oma laenu linna panga Company E-post: citybankloan123@gmail.com Nii et ma ütlesin endale, et pean andma selle uuringu sest olin nii hirmul selle kohta, mida teised laenuandjad tegi mind, et ma läksin edasi võttis oma isikliku E-posti aadress, et oli neid kommentaare foorum, et ma temaga teatades talle, et ma olin refereeritud talle mõned kliendid, kes said oma laenu tema firma, Adam ja pr Monica Luis, nii et kui ta kuulis, et ta oli väga õnnelik, et ta kinnitas mulle, et olen õiges firma, kus ma saan saada minu soov laenusummast, Nad andsid mulle laenuvõtja laenu taotluse vorm täita ja tagasi, tegin kõik, et arvestades neid kõiki minu vajalikku informatsiooni on umbes mind, et ma anti tingimustel ja korras oma firma läks kõik sujuvalt, ilma viivitusi, mitte vähem kui 24 tunni i teatati, et minu laenu kehtiv summa of 20O 000, OO euro on registreeritud ja heaks kiidetud laenuandmise juhatuse usaldusisik, nii et mõne aja pärast olin nii õnnelik, kui nad ütlesid, et ma peaks need saata pangarekvisiidid, aga ma olin natuke skeptiline teeb seda nii ma ütlesin, on usalduse ja usu seda laenuandja kõne hr Abraham andsin neile pangakontolt nii üllatavalt i vastu ja valvas minu pank, et mu konto on krediteeritud summa 200,000,00 euro MrAbraham. Nii et ma kiiresti kirjuta talle, et mul on saada oma laenu edukalt, nii et mu kallid vennad ja õed seal ikka otsin tõelist laenu firma ma nõu teil võtke hr Abraham selle sama E-post: citybankloan123@gmail.com ja i tean, et ta aitab ka teil oma soovist laenusummat okei, e-posti neid täna ja siis on hea meel teile did.ERIK Žilić Eesti

Unknown ütles ...

laen! laen! laen !!!
Kas otsite usaldusväärset ja akrediteeritud eralaenude ettevõtet, kes pakub laenu eluaegsetele võimalustele. Pakume igasuguseid laene väga kiirel ja lihtsal viisil, isiklikud laenud, auto laenud, hüpoteeklaenud, õppelaenud, ärilaenud, investeerimislaenud, võlgade konsolideerimine ja palju muud. Kas olete pankade ja teiste finantsasutuste poolt tagasi lükanud? Kas teil on vaja konsolideerimislaenu või hüpoteegi? Ärge vaadake enam sellist, nagu oleme siin, et muuta kõik teie rahalised probleemid minevikku. Laename raha üksikisikutele ja ettevõtetele, kes vajavad finantsabi 2% ulatuses. Sotsiaalkindlustuse number pole nõutav ja krediidikontroll pole kohustuslik, 100% garanteeritud. Soovin seda keskkonda kasutada, et teavitada teid sellest, et pakume usaldusväärset ja toetavat abi ning meil on hea meel pakkuda teile laenu.
Seejärel saatke meile e-kiri: (anitagerardloanfirm@gmail.com) laenu taotlemiseks

Elena ütles ...

Tere, kõik olen Hele, Eestist Narvast ja tahan öelda lihtsalt sügavat tänu Anna Laenufinantsele siiruse, avatuse, läbipaistvuse, tõepärasuse, armastuse ja toetuse eest neilt laenuraha saamise ajal ja pärast seda. Olen nende petturite käes palju läbi elanud ja aeg ei luba mul öelda, et käisin viimastel kuudel külalise veebis läbi või sain laenuraha, et saada siin Ungaris kodu, kuid Jumal vastas mu palved läbi toetuse ja armastuse proua Anna Figolt, kes võttis mind omaks ja mõistis minust hoolimata oma esialgsest kahtlusest ja püsimatusest ning oma hea südame ja armastusega olen nüüd tema 2% intressimääraga laenufondide kaudu koduomanik ja ma luban levitage seda uudist ja öelge ka maailmale, et endiselt on ehtsaid ja vähe häid veebilaenufirmasid, kes saavad aidata ja elustada ka kuiva luu nagu ma enne olin. Ärge jätke seda tunnistust kuulamata ja lugemata, sest see on tõeline elumuutev kogemus ja igaüks, kes sedalaadi ümberpööramist vajab, ei tohiks selles kõhelda ega kahelda, sest ma olen tõestanud ja vannun Taeva Jumalale, et see lugu on tõeline ja ka lugu minu kogemusest nendega. Vaadake neid nende e-posti aadressilt, kui vajate rahandust! e-post: annaloanfinance@gmail.com või võite temaga ühendust võtta e-posti aadressil: annaloanfinance@gmail.com kiire vestluskõne või whatsapp / +35677926593

Aitäh
Hele

Hope elinal ütles ...



Ärge muretsege enam selle pärast, et oleme teie jaoks siin! Kas vajate ettevõtluse jaoks kiirlaenu või peate maksma arveid 2% intressimääraga? Pakume ärilaenu, isiklikku laenu, eluasemelaenu, autolaenu, õppelaenu, võlgade konsolideerimise laenu e.t.c. olenemata teie krediidiskoorist. Finantsteenuste osutamisel oma arvukatele klientidele üle kogu maailma on meile tagatud garantii. Maksimaalne kestus on 1 kuni 30 aastat. Meie laen ulatub 5 000 eurost (viis tuhat dollarit) kuni 50 000 000 000 000. (Viiskümmend miljonit eurot). Samuti laenutame USA-s DOLLARE, EURO ja POUNDS! Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti teel: (Kplendes@outlook.com)whatsapp: +12052177288

Anonymous ütles ...

ma olen täna nii põnevil. Olen näinud kommentaare inimestelt, kes olid juba LAPO M-F-lt laenu saanud, nii et otsustasin taotluse esitada populaarsete soovituste põhjal ja alles mõni tund tagasi kinnitasin oma kontol kogusummat 10 500 eurot. See on tõesti suurepärane uudis ja soovitan kõigil, kes vajavad tõelist laenu, taotleda oma e -posti teel: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014