kolmapäev, 20. jaanuar 2010

EMV 3 turniir (HU) ja TURBO TILT

Kes küll tuli mõttele, et esimeses ringis peab 60BB stackiga mängima? Re-raiseda preflop pmst ei saanudki ilma et allini ei peaks sel juhul callima. Ehk siis PF mänguruum suht puudus.
Esimeses voorus kohtusin Katri Käsperiga ning oli igav suht. Esiteks muidugi see, et diiler liiga kaua kaarte segas, teiseks mänguruumi puudus häiris tohutult. Jooks oli tavapäraselt masendav ehk siis pilte oli raske näha. Mingi hetk leidsin monsteri 1010 ja buttonilt ka veel. Raise, Flop KJx ja Katri betis välja, iizy fold. Korra Katri tõstis buttonilt, mul 86s, call. Enne floppi pimecheckisin ning Katri checkis flopis vastu, turn 8 ma insta check, Katri varastab, ma mõtlen mingi pool minutit callimiseks vajalikud chipsid käes ja callin lõpuks. River J ja betib suurelt ning callin pea insta ja loomulikult oli mul parem käsi, olin selles tegelikult ka turnis kindel. Selle käega sain alguse väikse kaotusseisu plussi. Varsti saabuski saatuslik käsi 3. levelil, kus Katri limpis buttonilt sisse, mul tavapärane 42o. Flop 1044FD, ma checkin, Katri checkib, turni sadas mulle maja ehk 2, ckraisen, ta callib, tundsin, et olen ees kindlalt ja ei peagi ju palju mõtlema selleks eksole. River J ja maha tuli mast, ma betin, läheb all-in ja callin, sest kes see ikka maja foldib ja tundus ebaloogiline, mis mind biitida saaks. Näitas J4s ja ma väljas tugevama maja vastu. Haige cooler lihtsalt taas kord.
Natuke hiljem lauast lahkudes hakkasin mõtlema, et maybe mul oli isegi paar chipi rohkem ehk oleks olnud teoreetiline võimalus mängu tagasi tulla aga las siis olla õudne lõpp kui lõputu õudus ja suundusin skillimänge mängima. Seal ebareaalne jooks jätkus ning lõpuks panin viimase summa, millle gamblinguks otsustasin panna ruletis punasele ja loomulikult tuli 0.

Nüüd siis kodus mängin online`s turkasi, eile sain Omahas 10 eurisel 1k garandil 2. koha ja tasuks 310 euri. Paar päeva tagasi õnnestus 750€-sel Omahal sama koht saada. Suuremaid Omaha turniire Unibetis kahjuks ei olegi. 10k texasel kukkusin enne rahasid välja AA-ga mingi max 6 outeri vastu flopist ja just hetk tagasi lendasin ka 750€ garandil Omahas KKK-ga AA vastu flopist ilusti nupud sisse ja river äss!
Ei teagi, mis päev see selline täna on? Ja 4k garandil KK vs AK ka out.
Eks proovib selle hullumeelse päeva vaikselt õhtusse veeretada, cashi torkida ei julgegi enam, hommikul sai mingi 5h NL50-100 multitabletud ja sealt ka väike -20, ei tahtnud kaardid vastu pidada. Eks selline see pokkerimängija elu ole. Kaardid peavad vastu on meri põlvili ja kui bad biidid võimust võtavad taandub mänguisu vaikselt.

Homme Omaha EMV-le. Kui struktuuri vaadata http://www.olympic-casino.com/poker/index.php?id=15624 siis tundub olema esimene mitte-turbo turniir.
Kuigi ega mänguruumi just üleliia ka pole. Isegi Classicu Omaha turniiridel antakse 200bb stacki kuigi levelid 20min. Samuti OC-s unlimited rebuys+addoniga saab peale esimest breiki sügavamate stäkkidega mängima hakata kui alguses rebuy teha ning õnnestub paar kerget potti saada ja addon ka teha. Ainuke vahe siis tõesti, et levelid veidi pikemad. 140BB stacki ja 30 minutit levelid - arvestades, et pea keegi ei suuda insta otsuseid seal teha ja mõeldakse meeletult kaua isegi preflop siis eks üsna ruttu läheb jälle turboks ära. Peab ilmselt mõne flipi võitma kiirelt. Väga oleks meeldinud kui alguses antakse vähemalt 200BB stack ning levelid 60 minutit. Nii, et minu jaoks tundub olevat vaid ME see turniir, mis tõeliselt tõmbab. Kui peaks juhtuma, et järgmine aasta mängin oma rahade eest siis peale ME ei ostaks küll mitte kuhugi vist sisse end. Sama hästi võiks ruletti selle raha panna. Nagu tänasest turniirist näha siis läbi tundub see saama väga kiiresti seega turniiri strukuur oli valesti ehk liiga turboks üles ehitatud.

Kell 22:22 ja juba mängitakse Pokernewsi andmetele tuginedes http://ee.pokernews.com/live-reporting/2010-aasta-eesti-meistrivoistlused-pokkeris/event-3/ poolfinaali. Haige turbo.

2 kommentaari:

Codecci ütles ...

Kui peaks juhtuma, et järgmine aasta mängin oma rahade eest siis peale ME ei ostaks küll mitte kuhugi vist sisse end.

see aasta oled stegitud?

Keiss ütles ...

Jah, Unibet backib.