pühapäev, 17. jaanuar 2010

EMV debüüt e. Freerolli Eesti Meistrivõistlused

Täna siis algab minu jaoks debüüt Eesti meistrivõistlustel pokkeris. Aasta tagasi ei suutnud ma unistadagi sellest, et nii kõrgete buy-inidega turniiridest osa võtan kuna siis sai alles alustatud. Nii, et areng on toimunud kuigi tõele au andes ei osta ma ka neile EMV turniiridele oma raha eest sisse v.a meeskondlikule. Tänada tuleb selle eest Unibeti ja eriti meest nimega Kalev Salla, kellega saab jõuda kokkulepetele ning teha eridiile ka teistel peale minu. Üsna mitmetel on UO paketi diil ning ehk jõuan ka ise tulevikus neid teha. Hetkel siiski on põhitähelepanu EMV-l ning osalen kõigil turniiridel. Erilise põnevusega ootan HU turniiri. Online HU-l suutsin isegi Imrest jagu saada ning seegi kord tahaks kohtuda Henri, Janari ning Imrega, hea oleks kui kõigiga ;) Online ME-l jõudsin finaallauda ning seega ei saa ka lives latti allapoole lasta ning eesmärgid on kõrged. Kuna minu jaoks on tegemist Freerolli Eesti Meistrivõistlustega siis mingit scared money tunnet ei ole ning kui vaja lükkan nupud kiiresti keskele ehk siis taitässima ma ässade kohaloleku pärast ei hakka. Kujutan juba ette veidi kuidas agro maniakid oma osava jutuga light 3-4bete panevad, no minu poolt on üsna kergelt vastulööki oodata :) Muidugi hullu panema ei lähe ja kõik sõltub ka lauast ning päevast, millise strateegiaga mängida.

Lõpetasin just suurema grindimise ning võib öelda, et olen ka selles vallas viimasel ajal edasi läinud ning mängin ka NL100-s nüüdseks. Viimased päevad on seal küll ilusti läinud ning rekordkasumiga päevade üle on alati hea meel :) seega saab mõneks ajaks rahulikumalt võtta onlines ning rohkem keskenduda livele. Eile mängisin ka portsu turnasid cashi kõrvale ning mingis 1k€ Omaha turniiril sai HU-s madistatud kuniks nupud läksid AAxx-ga sisse mingi täieliku maltsa vastu. Kaotus ei üllatanud ega kurvastanud, sest eks see Omaha paras flippamine ole nagunii. Vähemalt oli ilus peaproov Omaha evendile. Nüüd peab veel veidi 7card studi ka harjutama. Selles tunnen end kõige viletsamini kuigi mingeid saavutusi isegi netis on ette näidata aga live on täitsa tume maa. Omaha turniiride osas mul kogemusi väga palju ei ole peale selle, et olen DC turnadel 1-3 kohti saanud lives nii Classicus kui Pargis aga tunduvalt halvemate vastaste vastu siiski.

Rääkides viimastest päevadest siis võin kirjeldada ka enda kui elukutselise pokkerimängija päevakava mitme päeva lõikes. Teisipäeval tegin pika grindi, magasin 4h, kolmapäeval tulid õhtul sõbrad külla ja tegime Live pokkerit mingi 7h (20-3), peale seda hüppasin arvuti taha ning grindisin 11h järjest. Uneaega jagus 4h ja kimasin Parki turniirile, sealt välja kukkudes tulin koju grindima 7h, magasin 6h. Ärgates sõitsin ujulasse end väheke liigutama, koju tagasi jõudes grindisin 8h jne jne. Vahepeal on küll tunne, et aitab jamast, täielik hullumaja aga kui kaart lippab ning hoog on sees on veidi raske loobuda töö narkomaaniast. Ainuke asi, mis häirib veidi on see, et ka unes näen kaarte ja olukordi.

Käisin ka enne EMV-d Pargi turniiridel 6 korda eesmärgiga kohalikke veidi tundma õppida. Kolmel kuuest jõudsin finaallauda sh 2 x cashisin. Oli ka mitmeid suckoute nagu AA vs 1010 ja KK vs 66 jms, kus sain nupud PF sisse aga küllap see õige run ka tulema hakkab, kuhu ta ikka jääb! Üsna palju sain infot ka kohalike jõmmide kohta ning ei üllatanud see, et sealse edetabeli paar liidrit ise tunnistasid, et online`i nad ei mängi ega biidi. Suht naljakas oli tõdeda, et mehed omavahel arutasid, kuidas 4-6 aknaga mängides on kõik nii kirju, et midagi aru ei saa, aeg lõpeb otsa jne :)

Imestama paneb mind samas ka Eesti online`i mängijate seltskond. Millegipärast mõnede eranditega kedagi väga ei kisu EMV-le ja samuti teistele suurturiiridele. Aluseks võtsin pokkeriprod.com küsitluse http://www.pokkeriprod.com/category/ranka-blog Milles asi? Enamus ei tohiks vast alla 21a siiski olla?! Motivatsiooni puudust ei tohiks ka väga olla. Hemita peaks ju ühte lauda mängides ka hakkama saama? Ootaks siiski edaspidi suuremat initsiatiivi Eesti online`i pokkerigurudelt (pean silmas eelkõige pokkeriprod.com kasutajaid) ning tore oleks kui edaspidi valitseksid Eesti kasiinode pokkeritubasid noored, andekad ja laheda olekuga pokkerimängijad ning tõrjutakse eemale Pargi vanemad härrasmehed, kes on omamoodi klanni seal moodustanud.

Ahjaa Pokkeriprod.com tiimi üle on mul hea väga hea meel! Saime kiirelt ja korralikult tiimi ära teha ning usk sellesse meeskonda on minul vähemalt suur! Muidugi kogu pinge on privadoril, kes lubas kapten olla. Ootan nüüd temalt enne üritust strateegilisi ning taktikalisi nõuandeid ning usun, et ta suudab ka mänguliselt teistele eeskujuks olla :)

Unustada ei saa ka seda, et kvalifitseerusin läbi esimese satelliidi TV3 uude pokkeri telesaatesse mida korraldatakse koostöös Unibetiga. Kes veel sellest midagi kuulnud ei ole siis infoks link: https://ee.unibet.com/poker/article.do?contentId=48896 Auhinnafond on ikka väga kena ning osalejaid vähe seega kindlasti suur overlay. Minu suurem pokkerihuvi algas tegelikult vaadates Kalev Spordist sama formaadiga telesaateid, kus omavahel madistasid Ian Frazer, Kirill Gerasimov ja Phil Hellmuth. Oli väike lootus, et ehk jõuaks ka kunagi sinnamaani. Noh vähemalt Eesti tasemele olen jõudnud ja usun, et jõuan ajapikku ka kõrgemale.

Seniks aga kõigile meeldivaid elamusi pokkeris kus iganes te siis ka ei mängiks. Kas netis, kasiinos või kaamerate säras!

1 kommentaar:

hotcocacola ütles ...

muhahahaaaaa 7h 30min veel Event1-ni :D