esmaspäev, 25. oktoober 2010

no run no fun

Lõpetasin just BWF satelliidi olympic-onlines. Sain iizylt stacki üles, bluffisin Q highga riveril allini jne ning varastasin ka varem potte ära. Viimasel ajal mängin ainult vastase betsizengule rõhudes ning üritan tunnetada vastase tugevust ehk siis üritan ära arvata kui halb käsi vastas on. Enda kaart on sel juhul ebaoluline. Eriti hästi töötab see freezeout turniiridel, kus vastastel hirm väljakukkumise ees suurem kui mujal. Paraku kaarti üldse ei antud kuniks 39-st osalejast jäi 7 alles. Olin terve turna suht roller coasteri peal aga enamasti top3-s. Vaatasin väga palju floppe ja paar bluffi calliti maha. Samas sain ka paar nutisemat kätt kokku ning siis maksti muidugi täiega välja, mis oli positiivne. FT-s hakkasin kokku kuivama ning lõpuks A9o btn raisen ning bb oodatult läks allini callisin maha vastas K8o ning floppi kohe 2 paari lätlasest donkarile. Viimased riismed õnnestus talle ära anda uue ringiga 9bb alles A9o vs AJ ja muidugi ma taga olles ei hiti kunagi. Välistatud vist.Enda mänguga jäin väga rahule, suuri käsi ei antud ning prahiga nii kaugele jõuda oli iseenesest saavutus omaette.

Käisin ka reedel ja laupäeval parki cashis ning õnnestus mõlemal päeval -1000 ehk buy-in jääda. 14h mängu peale sain 1x KK, 1x JJ ja mõlemal korral kaotasin. Setmine ei toitnud nagu tavaliselt ning suited connectorid samuti mitte, puhas raha tuulde loopimine oli. Bluffida kedagi potist välja 10/10-s on väga kulukas ettevõtmine seega vältisin selliseid olukordi. Üritasin variatsiooni madalal hoida kuna ilmselgelt kui runi pole siis tuleb miinused võimalikult väikeseks kärpida. Suuremast miinusest päästsid AK-d millega õnnestus hävingut vältida. 4x 2 öö peale ja kõik korrad võitsin, 2x flip, 2x ees. Callisin muideks korra maha 83o allini sellega. Üldiselt oli väga frustreeriv vaadata kuidas mõned sponsorid reloadisid iga 3 käe tagant aga ise leidsin alati J2o, Q5o ja K4o...proovi siis neid käsi mängida calling stationite vastu. Donkarid donkariteks nende pärast ma seal käingi mitte regularidega sõbrustamas aga rohkem närvi ajavad need regsid, kes tahavad iga hinna eest mingid laua kunnid olla ja variatsiooni suureks ajada. Ala ma raise "härra superagro kes kujutab ette, et on tulevane phil ivey" reraise pasaga ja siis airiga veel 1-2 tänavat. Samal ajal lohiseb väike fishike või paar second pairi või mingi hädise drawga terve tee kaasas, ma foldin flopis ning säästan raha ning regs siis üritab sitast saia teha calling stationeid bluffides. Selle asemel, et vaikselt fishidelt raha kokku kühveldada on vaja üksteise vastu veri ninast väljas võidelda. Milleks? Väike madistamine kuulub asja juurde aga ei näe põhjust variatsiooni suureks ajada üksteise vastu.

Samal ajal 25/25-s pandi ikka totaalselt hullu. Pime allinnid 40-50k jms olid tavalised. Miljunääride lõbu :) Pokkerist vist asi oli kaugel aga kui raha on why not?

Viimasel ajal on enamus ärkveloleku ajast kulunud pokkerile ehk siis sisemine motivatsioon on laes. Käin lives mängimas, analüüsin palju enda mängu ning otsin vigu. Jõuan veidike ka netis liinitööd teha ning samas vaadanud väga palju videosid pokertubest. WSOP 2010 videod oli väga harivad. Oskab keegi soovitada ehk mida veel vaadata? Ei ole eriline õppevideote ja teooriatundide fänn vaid pigem eelistan meelelahutuslikku õpet nagu high stakes ja wsop videod kus pideva kaasa mõtlemisega saab end arendada.

Kommentaare ei ole: