reede, 13. november 2009

11.11

11.11 oli päev kui sain aasta vanemaks - 27. Mingit pidu sel aastal pidama ei hakanud kui välja arvata eile õhtul tüdrukuga väljaskäik. Käisime siis Suurhallis dinosauruseid vaatamas ning hiljem Plazas uut Eesti filmi milleks oli "Pangaröövel".
Hea film väga heade näitlejatega - soovitan.

Seega 11.11 astusin sisse Classicusse kus mind seekord tervitati üllatuslikult dokumendi küsimisega ning selle lähema uurimise järel õnne küll ei soovitud. Tegelikult on tore, et tundun noor pubekas ning veini ostmiseks peab ikka dokumendi kaasa võtma, kes meist ei tahaks selles eas olla noorusliku välimusega ja hästi säilinud :) Loodan, et mõne aasta pärast olukord ei muutu.

Turniirist rääkides siis lõpuks juhtus ajalooline hetk, kus bluffisin end surnuks. 24. live turniir oli siis see ja kohe väga ebaõnnestunult. Minu starting hand oli ebaoluline, sest mängisin vastavalt lauda ning vastaseid kuid paraku vastane osutus väga kummalise stiili viljelejaks. Nimelt on tegu siis Classicu regulariga, kes ilmselt on kaotav või BE. Tegelikult oli mul read tema kohta juba ammu olemas, et mees kavatseb oop openlimpida AK-ga ja end isegi cashis surnuks ckcallida J highga Q high boardil ilma drawta. Kuid eeldasin, et seda teeb ta siiski agro maniakkide ning muidu hullude vastu vms kuid paraku leveldasin end üle ning vana armastabki sellist mängu ka minusuguse tightassi vastu. Pole viga nüüd on kindel note olemas ja võtame selle varsti kuhjaga tagasi. Igatahes riverisse potsatas mast ja äss ning olin ka eelnevalt cbetinud ja tundus hea koht allini minekuks, aga vana oli AJo-ga siiski end sisse kuidagi imenud ning eelnevalt MP3-st veel limpminreraises sellega (ma cutoff) PF :P Ulme.
Hiljem hakkasin mõtlema, et äkki olin hooletu kaartide vaatamisega, et ta oop julges mind PF minreraiseda ja ckcallida äss highga ka postflop. Istus ta ju minu paremal käel, kust on ideaalne koht vastase kaarte piiluda. Õppetund missugune.

Päev tagasi tehti mulle seal samas aga kena sünnipäeva kink ning võitsin tagasihoidliku sissemaksega turniiri. 220 ja Omaha/Texas Dealer Choice double chance turna. Turniir ise kujunes üle kivide-kändude minnes, aga tegin solid mängu ning vististi esmakordselt(?) õnnestus võita 2 flippi + mõni muu eduseis, mis minu puhul on ulme run. Igal juhul kordagi ei kaotanud kui nuppe kütsin.

1-2 lvl openlimpisin mingi sodi käega 10833 sisse ning flop oli A103FD ning karta võis seal peamiselt ainult AAA-d, paraku esmane raiseja ainult callis beti ning seal palju mõelda seejärel vaja polnud ning ckraisesin poti ja seega nupud. Mõistagi tuli foldisahin kuid üks antsuke hakkas mõtlema metsikult kaua, alles siis kui ta oma nupud 7k panka sisse viskas tuli välja, et neid oli tal alles jäänud kõigest 90. Oleks pidanud ikka üritama ära rääkida ta ja foldima panna, irw :P
Näitas siis antsuke KKJx kätt ehk siis sec pair+ auku rida ning kokku max 5 outi, mis mõistagi riverisse ära potsatas. Peale riverit sai kuulda üle kasiino metsikut võidukisa ja tähistamist :) Ma ei saanud küll aru, miks ta sellega üldse callis kuhugi ja hiljem mõtles nii kaua aga selleks, et temasuguste loogikat mõista ei saaks ma pokkerit biitida mitte üheski formaadis ega asendist ilmselt.

Anyway olin siis miski 2,5k peale vajunud 5k stackist ning kuna ei saanud tänu bad biidile omahasse enam sisse limpida ja floppi näha jäin mitmest heast duublist ja triple-upist ilma. Pmst eesmärk oligi Omahas esimese nelja leveli jooksul anytwo käega floppi näha, sest vanad tahtsid multiway pottides ülepaariga nuppe keevitada insta.

Mingi aeg sain texus QQ ja reraise sisse oop ning andsin Axx flopis alla. Seejärel sain JJ SB-lt ja keevitasin limparite karjale mingi 10bb otsa (vähem polnud mõtet) ning mõistagi kõik tahtsid callida. 1084FD flopil insta nupud ning imekombel folditi. Sama vana, kes varem auku reaga nupud callis oleks peaaegu 68ga ära callinud aga õnneks või kahjuks ta seda seekord ei teinud ja näitas vähemalt oma kaarte :)

Kogusin siit sealt chipe juurde kui saabus imelik käsi. Ma SB jälle ja utg limp ning pos raise peale oman stacki 6k+. Blindid 150/300 Raise oli miski 1k ning poppasin 2,4 peale ning limpar üllatuslikult callib mu reraiset. Seepeale algne raiser paneb nuppe ning siinkohal pidin oma jackid ära foldima peale time`i ning ega ikka ei tahtnud küll. Algne limpar keeras kaardid ümber AQs ning foldis kuigi oli stackiga kaetud. Nice play! Hiljem sain teada, et foldisin AK vastu.
Suht tilt käsi kuid mis parata ning vegeteerisin edasi. Kuidagi õnnestus chipe koguda 5k peale ning seejärel saabus huvitav käsi kui olin BB-l J4o-ga ning mingi 7 handed ja utg limbib. Flop Jxxrbw ning checkin insta. Vana overbetib kohe ning nüüd oli mõttepaus, uurisin ja puurisin vanti, oli mingi vene vanamees ning küsin, kas on KK-QQ ning seepeale naeratab veidi häbelikult ja tundus nõrk ning panin seejärel nuppe ja insta foldib kuigi oli suht committed juba. Seekord keeran lehed ümber näitamaks, et olen valmis bluffidele vastama. Kas see oli hea, ei oska öelda...

Key hand saabus finaallauas kui 8 alles, 5 said raha. Käeks 1010 ja istun väikese stacki otsas BB-l blindid 600/1200. Utg raiseb 3400, Btn callib, mul alles 7800. Kuna utg on varasemalt palju käsi näidanud siis pmst teadsin seekord, et seal on 2 ülekaarti vastas ja küllap ma calli nagunii saan kuid teisiti seda kätt suht võimatu mängida. Panen nuppe veidi mõeldes ning üllatuslikult ka BTN callib ning juba arutavad oma check-checki asja, no tore on. Õnneks floppasin 10 lisaks ning UTG ei saanud AQ-ga üldse pihta ja BTN näitas 88. Triplisse!

Nittisin vaikselt edasi ja asjatuid riske ei võtnud ja tasapisi jäi meid järele 6 ning bubbles callisin AK-ga utg nupud ära ja oh imet QJ ei hitinud ning võitsin käe. Seejärel callisin 3bb suuruse allini 4 seas ära A10oga ning oh imet Q9 ei hitinudki, mis tundus juba liiga hea, et olla tõsi. 3 seas Btnilt callisin reraise nupud insta ära 1010ga ning oh imet K7s ei imenudki 3 oudist ära. SÜRR!!

HU esimene käsi venis minu stacki lugemisega ning kui selgus, et oman 74k vs 50k chpleadi vaatasin kätt ning KQ sobis. Callisin re-reraise nupud ära ja vastas oli 66 ning oh imet imesin turni ja riverisse 2 paari. Nii neid turniire võidetaksegi. 2 flipi ja 3x 70-30 ka võitsin. Parim käsi oli QQ, mille flopis foldisin. Kummaline turniir. Tavaliselt ma ei võida üle ühe flipi kui sedagi live turniiridel. Loodetavasti see ime ei jäänud viimaseks ning saan nüüd hoo üles. Hiljem jäin cashis veel paar buy-ini plussi ning tegin iseendale teiste ja muidugi ka kaartide abiga korraliku sünnipäevakingituse.

Unibetis roll 0 ja plaanin teha esimest rebuyd. Motti eriti netipokkeris ei ole ning loodetavasti jääb see minu viimaseks kuuks netipokkeris. Ausalt öeldes vajan vaheldust ja netipokkerist on igas mõttes kopp ees. Edaspidi kavatsen tõsisemalt pühenduda live pokkerile, eriti cashile. Esialgu peamiselt Classicus. Aga elame-näeme. Peab selle Unibeti challenge kuidagi moodi ära pingutama siiski.

Täna õhtul Parki PS live turnale ning sealt edasi ilmselt Classicusse ning laupäev samuti, maybe pühapäev Parki. Järgmine nädal peab Unibetis tõsiselt grindima hakkama, sest nv plaanis minna Tartusse ühele erilisele privaat pokkeri turniirile ja maybe vaatan sealse OC/Classicu ka üle.

Kell on 8:10, reede 13. november. Peaks veidikeseks pikali heitma.

Kommentaare ei ole: