neljapäev, 19. november 2009

Pea on kaarte täis

Viimasel ajal ei suuda kaardilainelt normaalsesse elurütmi ümber kohaneda. Pea on nii paksult kaarte täis ja erinevad olukorrad painavad. Seal oleks nii pidanud tegema ja seal naa...lisaks on netiprol kohati üsna raske kohaneda live mänguga.

Väike paaripäevane pausipidamine aitas samas vaimu koguda ning selle tulemusena panin teisipäevase Classicu Texas/Omaha DC turniiri kinni ning nüüd olen siis 2 nädalat järjest sama turniiri võitnud. Jäin oma mänguga 90%-liselt rahule. Oli mõni olukord, kus võtmata jäi max value ning veidike andsin oma halva mänguga ära ka aga üldiselt olin teistest sel turniiril üle. Kaardijooks oli ka unreal hiiter ses mõttes, et sain turniiri jooksul KK 2x ja AA 1x ning Omahas KK82 pidas mingi suvalise AQ26 lehe vastu. Imekombel bad biite ka ei saanud ning flippama ei pidanudki. Ühe suure blufi võtsin ka vahele. Samas ise suutsin paar korda vastased ära bluffida. Väga rahule jäin HU mänguga. HU algas 30/70 suhtega tüübi vastu, kes ise ei tõstnud kunagi aga ei foldinud ka. Mängu käigus tahtis õnneks vastane, kes ise Omahat valis top paariga all-ini minna turnil jms donkplayd teha ning blowis oma stacki ära lihtsalt mõttetute bluffidega kui ckraisesin teda eelnevalt. Auhinnaraha küll suurt ei tulnud aga võita on ikkagi väga mõnus.
Ahjaa kohtasin turniiril ka ühte Imre Leiboldi teisikut :) St. tundus nii välimuselt kui olekult nagu Imre noorem vend. Kusjuures tema enda väitel ta ei tea, kes Imre on. Mees sai turniiril tubli 3. koha.

Täna kukkusin Classicus välja QQ vs 88 PF all-iniga ning 88 callisid allini (sama suured stackid) reraisetud potis ilma eelnevalt stacki sisse panemata, easy fold eriti arvestades laua imdzit ja stackide suurusi. Ega ikka ei kurvastanud küll, sest nii heas kohas päeva parima lehega rahad sisse saada + dead money on unistus. Kaarte kontrollida ei saa. Cashis jooksin Omahas setiga neliku otsa ning seejärel mängisin postflopis JJ oop K484K laual passiivselt mille tagajärjel maksin päris kõvasti ühele maniakile kes omas Q4o. Lõpuks õnnestus siiski nulli tagasi mängida ning seejärel panin pillid kotti.

Järgmine nädal vaatan, mida Unibetis teha annab. See nädal keskendun live`le. Homme Classicus hea deepstack turniir ning reedel lähen sõbraga Tartusse, kus osalen ühel väga huvitaval pokkeri üritusel. Kutse saatjaks uus ja hea tuttav Meelis (sorm). Tegemist on siis turniiriga, kus osalema peab ülikonnaga ja pidi muidu uhke ja korralik üritus olema. Toimub turniir, kus algstack on 10k ning blindid 25/50 seega põhirõhk loodetavasti skillil. Samas nalja saab nagunii ja kui turniir peaks ebaõnnestuma ei lõpe kaardimäng kohe ära. Kuna laupäeval toimub turniir siis reedel ja vbolla ka laupäeva õhtul jõuab loodetavasti tutvuda ka Tartu kasiinodega. Kuidas Tartu trip läks kirjutan juba järgmine kord!

29.11.2009 osalen TrioBeti bloggerite freerollil.





Kommentaare ei ole: